طراحی کابینت بلند تا سقف

طراحی کابینت بلند تا سقف اخیرا محبوبیت زیادی بین افراد پیدا کرده است. کابینت آشپزخانه تا سقف در قسمت یونیت دیواری یا هوایی کابینت از بالای صفحه تا سقف ادامه پیدا می‌کنند. با این وجود همه خانه‌ها این طراحی را ندارند. به عنوان مثال در آشپزخانه‌هایی که کابینت کلاسیک دارند، فاصله کابینت تا سقف بین 30 تا 60 سانتی متر است. به صورت کلی اجرای کابینت تا سقف به سلیقه افراد و مساحت آشپزخانه و ارتفاع سقف بستگی دارد. مهم‌ترین دلیلی که برای سفارش کابینت تا سقف وجود دارد افزایش زیبایی و کارایی کابینت آشپزخانه است. بیشتر شدن ظرفیت  گنجایش کابینت‌ها برای نگهداری مواد غذایی و یا ظروف آشپزخانه موضوعی است که بیشتر افراد از آن استقبال می‌کنند. به همین خاطر امروزه در پروژه‌های لوکس و مدرن کابینت با ارتفاع بیشتر از حد استاندارد (70 سانتی متر) استفاده می‌شود. در ادامه این مقاله سایت حامی ساخت همراه ما باشید تا درباره مزایای طراحی کابینت بلند تا سقف و انواع کابینت تا سقف اطلاعات کاملی کسب کنید. بعد از تصمیم گیری درباره مدل کابینت خود می‌توانید برای انتخاب کابینت ساز در همه شهرهای ایران از سایت حامی ساخت کمک بگیرید. 

طراحی کابینت بلند تا سقف

معرفی انواع کابینت تا سقف

بسیاری از افراد هنگام بازسازی آشپزخانه و طراحی آن می‌پرسند: «کدام سبک کابینت آشپزخانه برای من مناسب است؟» در پاسخ به این سوال باید گفت که امروزه سه نوع سبک طراحی آشپزخانه بین مردم شهرت دارد که آن‌ها عبارتند از: سبک مدرن، سبک کلاسیک و سبک نئوکلاسیک. سبک مدرن در اجرا کابینت‌هایی است که صاف و بدون طراحی برجسته هستند. معمولا کابینت مدرن با متریال هایگلاس ساخته می‌شود. 

سبک کلاسیک همان کابینت‌هایی است که روی درب، روی نماهای کار و حتی روی ستون‌ها نقش برجسته کار می‌شود. عموما  کابینت کلاسیک با متریال ممبران، ام دی اف و یا چوب ساخته می‌شوند.

نوع سوم از سبک کابینت که در حال حاضر ترند است، سبک نئوکلاسیک بوده که در آن، طراحی کابینت چیزی بین کابینت مدرن و کلاسیک است. در واقع در این نوع کابینت طراحی‌های صاف و ساده‌تر از کابینت‌های کلاسیک وجود دارد. 

برای طراحی کابینت بلند تا سقف می‌توانید از سبک‌های فوق بهره مند شوید و متناسب با محیط و متراژ بهترین نوع را انتخاب کنید.

قیمت کابینت رو از کابینت ساز شهرت بگیر

مزایای کابینت امتداد یافته تا سقف

مردم در طراحی دکوراسیون خانه خود این امکان را دارند که درباره میزان بلند بودن کابینت‌های آشپزخانه تصمیم بگیرند. در اینجا مزایای طراحی کابینت بلند تا سقف را در اختیار شما قرار می‌دهیم. 

قیمت دقیق کابینت رو از کابینت ساز حرفه‌ای بگیر. کافیه فقط درخواست خودت رو ثبت کنی

فضای ذخیره سازی کافی

ذکر این نکته ضروری است که اکثر مردم ترجیح می‌دهند که از کابینت با ارتفاع 107 سانتی متر استفاده کنند؛ چرا که فضای بیشتری به آن‌ها می‌دهد و در عین حال رسیدن آن به سقف باعث بزرگ‌تر نشان دادن کابینت می‌شود. این موضوع بسیار حیاتی است چرا که با در نظر گرفتن این فضا در طراحی کابینت، ظرفیت آشپزخانه برای قرار دادن ظروف و مواد غذایی بیشتر می‌شود. 

فضای نمایشی و تزئینی عالی

این نوع کابینت برای اهداف زیبایی شناسی عالی هستند؛ چرا که شما می‌توانید متناسب با سلیقه خود تصمیم بگیرید که در کابینت‌های جلوتر نورپردازی داشته باشید و ظاهری مدرن در آشپزخانه ایجاد کنید. برخی افراد ترجیح می‌دهند که کابینت اضافه داشته باشند. اما برخی افراد بر این باورند که فضای بالای کابینت را باز بگذارند. در این صورت می‌توانند روی آن گیاهانی قرار دهند و با این کار فضا را تزیین کنند. پس باید گفت که هر دو کابینت قابلیت ایجاد فضایی دلنشین و خاص را فراهم می‌کند و تصمیم گیری درباره فاصله کابینت تا سقف به اولویت‌ها و سلیقه شما بستگی دارد. 

تعمیر و نگهداری کمتر

بسیاری از افراد ممکن است مخالف قرار دادن وسایل تزئینی در فضای بین کابینت تا سقف باشند؛ چرا که باعث شلوغی و قدیمی به نظر رسیدن آشپزخانه می‌شود. همچنین تمیز کردن و گردگیری فضای بالای کابینت یک کار دشوار است و اگر در این فضا کابینت در نظر بگیریم این مشکل برطرف می‌شود. اگر این موضوعات برای شما نیز مهم است، می‌توانید از انواع کابینت تا سقف در طراحی آشپزخانه خود استفاده کنید. در نتیجه سطحی وجود ندارد که گرد و غبار یا کثیفی روی آن جمع شود و نیاز به تمیزی داشته باشد. 

قیمت روز کابینت رو از کارشناسان حامی ساخت بگیر

یکدست شدن آشپزخانه

کابینت آشپزخانه تا سقف ظاهر منسجمی به آشپزخانه شما می‌بخشد. به همین خاطر مردم بر این باور هستند که این نوع طراحی سبب شیک و مجلل شدن فضای آشپزخانه می‌شود. 

طراحی کابینت بلند تا سقف

معایب کابینت آشپزخانه تا سقف

کابینت آشپزخانه تا سقف علاوه بر مزایای بسیار زیادی که دارد، سختی‌هایی برای مصرف کننده به وجود می‌آورد که لازم است به آن‌ها نیز توجه داشته باشید. در ادامه به معایب کابینت بلند تا سقف اشاره خواهیم کرد. 

قیمت بالا

برخی از مردم ممکن است احساس کنند که قیمت این کابینت‌ها ارزان نیست. به همین خاطر اصلا این نوع کابینت را برای آشپزخانه خود انتخاب نمی‌کنند. به عنوان مثال، برای اینکه کابینت آشپزخانه تا سقف بالا برود لازم است که فضای سقف به طور یکنواخت پر شود. این موضوع ممکن است لزوم انجام تغییرات در گچ بری سقف را بیشتر می‌کند. همچنین برای ساخت کابینت بلند تا سقف به متریال بیشتری نیاز است که همین هزینه این کار را بیشتر می‌کند. بر همین اساس اگر برای شما هزینه طراحی کابینت تا سقف چندان مهم نیست و توان پرداخت آن را دارید، می‌توانید از این مدل طراحی کابینت برای آشپزخانه خود استفاده کنید. با کمک سایت حامی ساخت می‌توانید کابینت سازی را پیدا کنید که با قیمت مقرون به صرفه و مناسب کابینت‌های مدنظر شما را تولید کند. 

دسترسی سخت 

به این خاطر که در این نوع طراحی کابینت‌ها تا سقف امتداد پیدا کرده‌اند، ممکن است که افراد به خوبی نتوانند به کابینت‌های بالایی دسترسی پیدا کنند. همین دسترسی محدود یکی از معایب به کارگیری این نوع کابینت است. برای دسترسی به آن‌ها باید حتما از چهارپایه برای گذاشتن زیر پای خود استفاده کنید. این موضوع برخی از نگرانی‌های ایمنی را نیز ایجاد می‌کند. 

جمع بندی

با توجه به مطالبی که در این مقاله ذکر کردیم مشخص است که هیچ پاسخ قطعی درباره اینکه آیا کابینت آشپزخانه باید تا سقف بالا برود یا نه وجود ندارد. در واقع این تصمیم به طور کامل به سلیقه، نیاز و فضایی که در اختیار دارید بستگی دارد. کابینت‌های آشپزخانه بلند تا سقف مزایا و معایبی دارد که در این مقاله به آن‌ها اشاره کردیم و برای تصمیم گیری نهایی در انتخاب کابینت می‌توانید به آن اشاره کنید. حامی ساخت آماده خدمت رسانی به شما عزیزان است. شما می‌توانید از مشاوره رایگان حامی ساخت برای طراحی دکوراسیون آشپزخانه خود کمک بگیرید. این فروشگاه اینترنتی بهترین طراحان دکوراسیون و کابینت سازان در تمامی شهرهای ایران را به شما معرفی می‌کند.

امتیاز دهید.

دیدگاهی بنویسید

آنچه در این مقاله می‌خوانید:

پربازدیدترین مطالب

با ما در ارتباط باشید

دریافت قیمت به روز و دقیق کابینت

میخوای قیمت کابینت پارتیشن دکوراسیون داخلی بگیری؟
ارتباط با پشتیبانی